Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] GP Turisas Mt2 + voice comm ;)

Andraf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No witam ludziska ;)

Chcę wam pokazać moją produkcję - GP z Turisas'a z komentarzem głosowym. Pierwszy mój filmik z podłożonym głosem, więc jak słychać troszkę tremę miałem (liczne pomyłki językowe). Dość słaba jakość dźwięku, za co przepraszam - jeśli wam się spodoba i będę robił kolejny filmik, to do tego czasu już pewnie będzie nowe micro.

Warto to robić, czy powinienem to rzucić w cholerę, bo się do tego nie nadaję? Oceńcie - krytyka mile widziana ;)

Dodatkowo napiszcie, czy muzyka poważna (ta 1-wsa jak się domyślić można) pasuje, czy starać się jej unikać a zamiast tego coś dzisiejszego? (jak 2-ga)

Opublikowano

Zacznę od jakości... - Jakość bardzo dobra nie można nic zarzucić.

Dynamika... - Można by było jeszcze nad nią po pracować.

Muzyka... - Miła piosenka, nie zakłóca twojego głosu.

Głos... - Może być, lekko słychać że byłeś pod wpływem tremy.

Ogół filmu znakomity, rób więcej takich dzieł, nadajesz się! Like!

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano
<Sunushi> Głos... - Może być, lekko słychać że byłeś pod wpływem tremy.

<Sunushi> to nie trema, to wplyw czego innego :D

- Sunushi

Trema faktycznie była, bo to jednak pierwszy filmik tego typu. Ciesze się, że się podoba - to motywuje do dalszej pracy ;)

Opublikowano

Fajny głos :P Powinieneś być jakimś lektorem.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Pff taki ze mnie lektor jak .. :P

Niedługo może znów coś nagram, ale nie wiem czy jest jakiś sens, ponieważ sporo osób robi podobne rzeczy i to lepiej niż ja z tego co zauważyłem.

Opublikowano

Oooo, miło :P Jak się podoba, to później mogę ponagrywać coś jeszcze z tego servera, albo ewentualnie z innego :) Jakiś sposób na zarobek, czy coś.

Opublikowano

Mi się tam podobało i według mnie nie było tak źle z twoim głosem. Proszę o więcej filmów;] Mógłbyś robić jakieś lvl UP, Expienie na nowych mapkach

h6IduA1.png

Opublikowano

Hmmm.. To chyba niedługo przedstawię dość dobrą metodę zarobku na tym serwerze - sporo ludzi narzeka na kasę, a skoro piszecie, że nie ogląda się najgorzej, to czemu nie ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...